База Данни Картини

Бивш шеф на ЦСКА би дъщерята на Фатик

Димитър Борисов – съдружник в фирма “Титан” и бивш собственик на ЦСКА, е нападнал дъщерята Фатик.

Знаковия бизнесмен бе убит 2003 г.

Инцидентът, при който Борисов е ударил 16-годишната девойка, е станал в ранните часове на вторник в столичното заведение “РМ”. Адриана Тюркмен заедно с майка си и 20-годишната си сестра Александра празнували рождения ден на тяхна приятелка.

Сблъсъкът между Борисов и непълнолетната девойка станал към 1:30 ч. Тогава момичето тръгнало към тоалетната в заведението, придружено от шофьора на семейството и 18-годишно момиче.

Когато влизали, отвътре излязъл пияният Димитър Борисов, подкрепян от своите охранители. Когато видял момичета и шофьорът, който ги придружавал, изненадващо Борисов ударил Адриана в лицето. Шофьорът не успял да реагира бързо, а охранителите на боса на сметосъбиращата фирма го извели скоростно от заведението, качили го в джип и избягали.

Според свидетели агресията на Борисов не е била предизвикана с нищо. Той просто отворил вратата, видял Адриана Тюркмен пред себе си и я ударил без тя да му е казала и дума. Очевидци твърдят също, че Димитър Борисов бил солидно почерпен и едва се държал на краката си.

От носа на 16-годишната девойка потекла кръв. Вдовицата на Филип Найденов – Фатик отвела дъщеря си в “Пирогов”.  Издадено е медицинско, в което пише, че Адриана има контузия и хематом на устната.

След това пострадалата е подала жалба срещу Борисов в столичното Първо РПУ.

Самият Димитър Борисов първоначално отрича за случилото се. Не признава дори, че е бил в това заведение. По-късно, когато разбира, че на мястото имало охранителни камери се съгласил, че наистина е посещавал въпросния клуб същата вечер, но не признава да е удрял някого.

Предстои Софийската районна прокуратура да прецени дали да повдигне обвинение срещу Борисов заради случая с Адриана Тюркмен.

Автор: Бивш шеф на ЦСКА би дъщерята на Фатик„>Crimes.bg