База Данни Картини, Изкуство и Общество

Мъж заклал съквартирант заради изгасена лампа

криминални новини

Ивайло Болгуров убил неговия съквартирант с нож след нелепа свада  в къща на столичната ул. „Латинка“, пише „24 часа“.

37-годишният мъж ще лежи 8 години в затвора. Присъдата му е влязла в сила, след като делото му е гледано по съкратената процедура.

Въпреки че всички доказателства на МВР и прокуратурата сочат, че е умъртвил с нож 48-годишния Михаил Йотов преди 3 години, Ивайло твърди, че не се чувства виновен и търси оправдание за себе си в миналото.

“Не съм с чувство, че съм безгрешен, но не съм психопат или добре обучен убиец, заплаха за обществото”, уверява Болгуров. Две съдилища обаче не го оправдават.

На 20 декември 2010 година вечерта Ивайло се прибира. С  влизането обвинява Мишо, че нарочно е загасил лампата по стълбите точно когато той се прибирал. Двамата се спречкват. Мишо избутва Ивайло в коридора Казва му, че е пиян, да отиде да си легне. Връща се и в мига, в който присвива крака да седне на канапето, вратата е отваря с шут и Ивайло влита с кухненски нож.

Според прокуратурата Ивайло се нахвърля върху Михаил и му нанася удари по главата и тялото. Събаря го на земята и с един замах го пробожда в сърцето.

Прочетете още:

Палят коли на съдия-изпълнител

6-годишно момиче беше изнасилено, убито и изхвърлено

 

 

Мъж заклал съквартирант заради изгасена лампа

Прочети цялата