База Данни Картини

Извадиха ужасяващи снимки от убийството на Яна

Crimes.bg

Днес в съда показаха ужасяващи снимки от убийството на Яна през юли, 2011 година, пише „Блиц“.

По трупа на момичето се виждат ясни следи от драскане и удари. Снимките са направени от служители на СДВР и се приложени по делото за убийството на Кръстева, за което подсъдим е Николай Русинов-Чеци.

Фотосите са били пуснати на голям екран пред очите на всички в залата. “Няма смисъл да гледаме всички снимки, тъй като те са приложени като доказателства по делото. Нека не разстройваме родителите“, казва Чеци пред магистратите.  Съдът е приел искането му и е спрял да прожектира зловещите снимки.

Освен тях на екрана бяха показани още телефонни разпечатки, файлове от личния компютър на Русинов, включително и негови снимки от пътешествията му в чужбина.

Чеци е поискал отвод на съдебния състав. След това е  попитал магистратите защо прокуратурата не прави нищо, след като е бил заплашван със смърт от бащата на Яна – Явор Кръстев, пред медиите. Кръстев пък обяснил, че действително е казвал, че ако убиецът на детето му излезе на свобода ще му се случи същото, което и на Яна. Бащата обаче заявява, че никога не е казвал кой е той и не е споменавал имена. Съдът отхвърлил искането на Чеци и защитата му за отвод.

Вижте още:

Ужасни подробности за извращенията на Стоянка и Георги

„Ще те убия и ще те излежа“, казал полицаят Менашки на Мария

Наш убиец живее свободно в Германия

 

Извадиха ужасяващи снимки от убийството на Яна

Прочети цялата