База Данни Картини

Полицай издъхнал край границата, полицията отрича?!?

og_crimesbg

Ексклузивната вест бе съобщена от БНТ

Тази сутрин в ефира на Българската национална телевизия бе съобщено, че полицай е загинал край границата ни с Турция. Вестта бе съобщена от работещи в системата на МВР, които казаха, че колегата им е паднал от камион е издъхнал. Те представиха като доказателства видеоматериали, показващи лошите условия, в които работят.

За коментар по случая бе потърсен главен комисар Захари Пенов. Той заяви, че няма регистриран смъртен случай на полицай край Елхово и отрече казаното от служителите на МВР. Пенов заяви, че униформен от Севлиево е постарадал при падане. Полицаят се подхлъзнал и си ударил главата, в момента се възстановява у дома.

Служителите в силовото ведомство споделиха, че не е им проведен инструктаж за начин на поведение с бежанците, влизащи у нас през Турция.

Полицай издъхнал край границата, полицията отрича?!?

МВР отрича за инцидента

Униформените съобщиха, че са били неофициално инструктирани, когато заловят бежанци да ги бият и да ги връщат обратно в южната ни съседка.

Пенов отрече това, той заяви, че в подобни случай полицаите могат да действат според правомощията дадени им закона и да използват сила, в случай че това се налага.

Униформените разкриха, че места, където колегите им разполагат единствено с фенерчета и трябва с голи ръце да се справят със ситуацията, пише „Блиц“.

 

 

Оригинална статия

Полицай издъхнал край границата, полицията отрича?!?

Прочети цялата