База Данни Картини

Разтърсващи разкрития за убийството на Хюлия!

hyulia-300x210

Престъплението покърти цялата страна!

Версията, че е извършено жестоко убийство над 24-годишната Хюлия най-вероятно ще се потвърди. 24-годишната красавица отишла да празнува Нова година с приятели на 31 декември 2013 година и оттогава не се връща в своя дом.

Намира трупа й случаен минувач на 4-ти януари. Тленните останки на девойката са открити в лозови насаждения по пътната отсечка между Девня и Варна. Според полицаите девойката е отвлечена с автомобил, ликвидирана и изхвърлена по автомагистрала „Хемус”. Момичето има огромна рана от лявата страна на главата си. Най-вероятно то е премахнато с тъп предмет от тази страна на главата си или с здрав удар по главата, коментират разследващите органи. Същите нанесени травми са потвърдени и от съкрушения й баща Назми.

Разтърсващи разкрития за убийството на Хюлия!Причината за нанесената жестоки наранявания е искан откуп от порядъка на 300 бона. Първоначално родителите на девойката са били бедни хора. После са гледали животни, обработвали са декари със селскостопанска продукция и са се замогнали. За хората от селото бащата и майката на Хюлия Маджар са честни и работливи хора. Тя има брат Ахмед, който също е вървял по стъпките на своите родители. Съселяните ги познават и като изключително щедри хора – те са давали помощи на бедни, помагали са на интерната на отец Иван в Нови хан.

Най-вероятния извършител на престъплението според полицаите е Иван. Той е бил съученик на убитата и скоро след откриването на тялото й е изчезнал.

Към оригиналната статия

Разтърсващи разкрития за убийството на Хюлия!