База Данни Картини

Лаптоп и ракия задигнати при поредните жилищни кражби в Русенско

220_4220741f11bd35861e3e7437d217203c

Лаптоп и ракия задигнати при поредните жилищни кражби в Русенско

Лаптоп, оценен на 700 лв., е откраднат за времето от 19 до 22 ч. на 6 май от къща в Кошарна, съобщават от Областната дирекция на МВР в Русе.

Взломен е катинар, заключващ вратата на стаята, в която е бил преносимия компютър. След проведени незабавни издирвателни мероприятия служители на РУП – Сливо поле установяват, че извършител на деянието е О.А. на 19 години от с. Сеслав, обл. Разград. По случая е образувано бързо производство.

Същата вечер чрез взломяване на катинар на дървена врата е проникнато в избено помещение на ул. „Ради Иванов“, откъдето е извършена кражба на медна пръскачка и тридесет литра ракия. Според тъжителката нанесените щети са около 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На ул. „Муткурова” в сряда сутринта е установено, че чрез използване на неустановено техническо средство е отключена предна лява врата на лек автомобил „Фолксваген” и е извършена кражба на CD-плейър и флаш памет. Според заявителя нанесените щети са на стойност около 200 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Към оригиналната статия

Лаптоп и ракия задигнати при поредните жилищни кражби в Русенско