База Данни Картини

Арестуваха благоевградски криминален бос след пиянски скандал в бар „Рандеву“

20140530.kdrbeildmg

Известен бизнесмен бил обект на заплахи от фамозния кримибос

Благоевградският кримибос Бисер Богданов е задържан в полицейския арест, съобщи struma.bg. Късно снощи той предизвикал скандал в бар „Рандеву“ и се наложило да бъде извикана дежурната патрулка.

48-годишният благоевградчанин бил във видимо нетрезво състояние. Той се държал грубо и агресивно. Отправял закани, което наложило да бъде извикана и групата на специалните полицейски сили. Бисер Богданов е задържан за 24 часа. За обяснения са привикани и свидетели на инцидента.

Според struma.com заплахите били към известен млад благоевградски бизнесмен. Случката се разиграла в едно от нощните заведения на областния център. Незнайно защо пред очите на свидетели Бисер и бизнесменът, влезли в словесен двубой, в който Богданов отправил закани от рода на: „Ще ти счупя главата, момченце!“. 

Незабавно е подаден сигнал в полицията, дошлите на място полицаи арестували Бисер-Боса. Той вероятно ще бъде вкаран в съда по дело за хулиганство, твърди изданието. Богданов наскоро излезе от ареста, където престоя заради обвинения в лихварство.

 

Благоевград, България

 

Към оригиналната статия

Арестуваха благоевградски криминален бос след пиянски скандал в бар „Рандеву“