База Данни Картини

18-годишен с Ауди е виновникът за зверската катастрофа убила човек и ранила 5

9937ea9e070d9c10c153c6da4faf4090

18-годишният Т. Т  е шофьорът убил човек и прегазил още петима снощи във Видин. Двама от пострадалите са полицаи.

Малко преди инцидента, на същото място катастрофирала друга кола.Когато пристигнала патрулката вече се била събрала тълпа . Докато ченгетата пишели акт за инцидента, то по шосето с висока скорост се задал автомобил.

Младият водач загубил контрол над мощното „Ауди 80″ и връхлетял върху паркираната вдясно на платното за движение патрулка, а оттам помел стоящите на тротоара С.В. (59 г.), К.Л. (58 г.) и Н.Н. (60 г.).

59-годишният видинчанин загинал на място от удара. С по-тежки травми и средни телесни повреди са останалите двама мъже, които били на тротоара. Пострадали са и двамата полицаи – Ц.В. (41 г.) и В.Е. (45 г.). Също по-леко ранен е 20-годишният М.С., шофьор на първата катастрофирала кола, който по време на удара бил в патрулката заедно с униформените.
От полицията уточниха, че пострадалите им колеги са изпратени в болница за повторен преглед, като единият е с оплаквания от болки в гърдите, а другият – в крака.

На водача на аудито е направен дрегер, който се оказал  отрицателен. По случая в ОД на МВР е образувано досъдебно производство.
По време на тежкия инцидент ударената патрулка и хората на тротоара се намирали в добре осветена част от пътя, под улична лампа. За съжаление, високата скорост, с което се движело Аудито, оказала фатална.

18-годишен с Ауди е виновникът за зверската катастрофа убила човек и ранила 5