База Данни Картини

Шампионът по кикбокс Руско Турманов-Роко избягна адска катастрофа като заби БМВ-то си в канавка

Европейският шампион по кикбокс Руско Турманов-Роко се отръва на косъм от смъртта, след като рано тази сутрин турски тир, каращ в насрещното платно по АМ „Тракия“ едва неотнесе колата му.

„Караше в насрещното право срещу мен, но и реши да играе „билярд“. Аз дадох наляво, той – също. Аз надясно, той – също. Накрая се забих в банкета, а тирът – в мантинелата. Затвори магистралата за цяла вечер. Чудо е, че оцелях“, пише в социалната мрежа известният спортист.

Сериозно пострадало е БМВ-то на настоящия треньор на СК „Аякс“ Бургас. Баварецът се е отклонил в крайпътната канавка вследствие на опит да се избегне удара, и се оказал с потрошена предница.

 

По информация изнесена от полицията катастрофата е станала на 311 км. на магистралата. Тирът е бил управляван от 43-годишния Мурат Елдем от Истанбул. Водачът навлязъл в насрещното платно в посока София-Бургас като нарушил по непредпазливост правилата за движение. БМВ-то на на Роко не е единствено возило пострадало при инцидента. Размазан е и Джип Гранд Чероки, управляван от 44-годишен софиянец.