България Север, Спорт

“2+2″ и “Копакабана” продължават без грешка в АНЛ-Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

Тимовете на “2+2″ и “Копакабана” продължават победния си ход в Английската Неделна Лига на Габрово, записвайки пета поредна победа.

Селекцията на Тодор Гутев се справи с коравия тим на “Палаузово”, като нови два гола за крайното 4:2, отбеляза голмайсторът на лигата до този момент Нено Караджов.

Отборът на месец март “Копакабана” надделя в дербито на кръга над ВАС “Етъра” с 5:2. По два гола реализираха Пламен Меразов и Петко Златев.

“Laziale” се изкачи на трето място във временното класиране след две победи през изминалата седмица. В отложен мач от предния кръг Пламен Кожухаров отбеляза четири гола, за победата над “Идеал Стандарт Видима” със 7:4.

В неделя Стилян Асенов наниза хеттрик на тима на “Марти Young Stars” за крайното 5:2. ФК “Експрес” се настани на четвъртото място след четвърта победа в първите пет кръга. Щатният голмайстор Ивайло Райнов – Доктора, отбеляза два гола, за победата на своите над тима на “Ястребите” с 4:2.

Георги Костадинов, също с два гола, донесе трите точки на съотборниците си от “Гипсострой 08″, победили трудно “Трите Хикса” с 2-0, в мач с множество жълти картони.

“Идеал Стандарт Видима” се придвижи към горната част на класирането  след втора победа за сезон 2015. Александър Тодоров бе над всички и с два гола подпечата крайното 3:1 над “опашкарите” от “Омега”.

Първо нулево равенство бе записано през тази година. Негови автори се оказаха отборите на “Веспа” и “Ceratizit”, в мач с много борба и напрежение до последния съдийски сигнал.

снимка: АНЛ – Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

Своите награди получиха и авторите на най -бързите и най красиви голове в отминалите два кръга. Стекче бира за най – красив гол отнесоха Ивайло Тодоров – Бланко от “Laziale” и Ивайло Райнов от “Експрес” за ювелирните си изпълнения от 4 и 3 кръг.

снимка: АНЛ – Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

Вкусна пица от пицария “Фреш”, за бързите си умения да бележат в противниковата врата, ще имат възможността да хапнат Чавдар Чанков от “Идеал Стандарт Видима” и Пламен Кожухаров от “Laziale”, разписали се най – бързо в 3 и 4 кръг.

снимка: АНЛ – Габрово

снимка: АНЛ – Габрово

В голмайсторската листа водач е Нено Караджов от “2+2″ с 10 гола, следван с по осем от Александър Аспарухов – ВАС “Етъра”, Пламен Меразов – “Копакабана” и Дилян Тотев – “Ястребите”.

Следващият шести кръг се открива в събота от 17.00 часа, с мача “Идеал Стандарт Видима” – “Експрес”, а в неделя, 26 април, на спортен комплекс “Трендафила” са и останалите срещи от кръга.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730