България Север, Спорт

„Палаузово“ приключи достойно с Лига България

снимка: www.bamf-bg.eu

снимка: www.bamf-bg.eu

Достойно приключи дебютното участие на тима на „Палаузово“ в турнира Лига България. В бараж, за попадане на 1/16 финалите, „палаузовци“ отстъпиха с 1:3 от ФК „Вадиас“ (София), на прекрасния комплекс „Младежки център“ в Пловдив.

Мачът премина равностойно, с голови положения и пред двата отбора, но по-големият опит и хладнокръвие при столичани си каза думата. Голът за габровския отбор отбеляза Християн Стоянов, но срещу такъв силен опонент, сериозно се усети липсата на двамата контузени голмайстори на отбора Иван Лесев и Пенко Стефанов.

снимка: www.bamf-bg.eu

снимка: www.bamf-bg.eu

Въпреки поражението и не продължаването в Лига България равносметката е по-скоро положителна. В своето дебютно участие ФК“Палузово“ постигна победа над тима на „Дракон“ Плевен и допусна две минимални загуби от силни отбори – столичните „РМР Брилянтин“ и ФК“Вадиас“.

Може би, в пълен състав и със своята вярна публика зад гърба си, подкрепила и този път отбора си в Пловдив, през следващия сезон „палаузовци“ могат да погледнат и към заключителната фаза на турнира.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730