България Север, Региони

Станете част от „Хали Габрово“ в Мола

Banner1
Уважаеми дами и господа,

„МОЛ ГАБРОВО “ и „СИТИ ЦЕНТЪР ЛОВЕЧ“ имат удоволствието да ви поканят да станете част от наемателите на търговско – развлекателен център „МОЛ ГАБРОВО“ и „Ловеч Сити Център“.

В духа на ретро атмосфера, сред стар градски площад, спретнати дюкяни ще предлагат пресни и натурални продукти, върху площ от 1600 кв.м. Екологично чистата природа е предпоставка за производство на биологично чисти продукти, от животински и растителен произход.

Тук, в Хали Габрово и Хали Ловеч, посетителите биха могли да открият, че българските продукти са не по-малко привлекателни и качествени.

Ръководството на Мол Габрово и Сити Център Ловеч има амбицията да повиши доверието в българските стоки и да докаже, че българските производители могат да бъдат надежден партньор.

Предоставяме шанс на малките и средните фирми да представят своята продукция на клиентите, търсещи продукти с високо качество.

Хали Габрово и Хали Ловеч са добра възможност за всеки български производител да стане част от проект, чрез който лесно да стигне до крайния потребител и да наложи своята продукция като разпознаваема и предпочитана.

Ще се радваме заедно да реализираме проект Хали Габрово и проект Хали Ловеч и да създадем добро и ползотворно партньорство.

За контакти:
Тел: 0896 844 076
Тел: 0896 844 082