България Север, Региони

Конференция за подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия с цел подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, организира съвместно с Областен информационен център – Габрово конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ в град Габрово.

Събитието ще се проведе не случайно на 9 май от 10 часа в Университетска библиотека на Технически университет – Габрово. Конференцията ще отрие кметът на община Габрово Таня Христова.

Поканени за участие са представителите на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи и представители на местната власт. В програмата се предвижда да се представят дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес.

Експерти от Областния информационен център ще запознаят аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г.

Ще бъде разяснено как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще бъде представена програма на ИАНМСП и Майкрософт България“ – „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средни предприятия. Програма „Модерният бизнес“ ще даде възможност на МСП да се възползват от безплатно внедряване на Office365.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730