Бизнес и Политика

Започна регистрацията за #NEXT DIFI 2016 форум за дигитални финанси


Еднодневният форум #NEXT DIFI 2016 ще разгледа темите за преплитащите се технологични иновации и финансови услуги, променящи начина, по който светът кредитира, купува и инвестира.

Чрез мултимедийни презентации на високо ниво, панелни дискусии и интерактивност с публиката, лидери на местни и международни банки и финансови организации ще представят своите прогнози и виждания относно бъдещето на банковия и финансов сектор и развиващите се иновативни услуги, повлияни от дигиталната ера.

Специални гости на събитието ще бъдат представители на банковия сектор,  изпълнителни директори на най-иновативните финансови компании и организации в България, експерти и консултанти, с които ще може да се обменят познания за нови услуги, опит, иновативни практики и контакти за сътрудничество.
Темите, които ще бъдат засегнати от програмата на форума, ще включват дигитално банкиране, възникващите глобални предизвикателства за банковия сектор, киберсигурността и развитието и появата на нови продукти и услуги:
Конкуренция, предизвикателства и алтернативни модели във финансовия сектор.

* Преоткриване на бизнес моделите. Как да останем релевантни за новото поколение клиенти. Готови ли сме да приемем промяната и да се адаптираме?

* Задоволяване на изискванията на регулатори, акционери и инвеститори.

* Как банките и другите традиционни участници на пазара навигират сред променената бизнес среда?

* Кои са ключовите предизвикателства и възможности на новата дигитална ера?

* Как…