България Север, Региони

Ученици „поеха ръководството“ на НАП – Габрово за ден

снимка: ТД на НАП - Габрово

снимка: ТД на НАП – Габрово

Габровският офис на НАП и тази година се включи активно в една от най-значимите инициативи на Джуниър Ачийвмънт България – „Мениджър за един ден“. Целта на инициативата е даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г.

По време на тези срещи висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и държавната администрация помагат на младите хора да се запознаят с реалната работа на съответната институция, в рамките на един работен ден.

Директорът на габровския офис на НАП Драгомир Кунев прие лично Христина Тасева и Захари Петев, ученици в ПГ „Рачо Стоянов“ – Дряново. В рамките на работния ден на младите хора им бяха разяснени основните цели на НАП, мисията, визията, принципите и ценностите, както и практическото функциониране на офиса на приходната агенция.

След тази разяснителна част двамата ученици, заедно с директора на офиса, решиха няколко управленски казуса, свързани с ежедневното функциониране на администрацията.

В края на срещата на двамата ученици директорът на НАП – Габрово Драгомир Кунев връчи лично сертификати с пожелание към учениците да намерят верния път към своята професионална реализация, да имат сили, вяра и търпение да осъществят своите мечти.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730