Бизнес и Политика

Samsung представи нов смартчасовник

Преди няколко дни Samsung  направи представянето на своя смартчасовник Gear S3. Презентацията се проведе в  Търговската галерия „Моден сезон“ в Москва.

Часовникът е създаден да бъде верен сътрудник в ежедневието. Всеки, който го притежава може да се възползва от редица приложения и аксесоари, както и сам да избира как да изглежда циферблата. Часовника е снабден с приложения за измерване на сърдечния ритъм, показване на прогнозата за времето, функция за управление на музикалния плеър и други.

Корпусът е защитен от прах и вода и притежава функцията „Винаги активен екран“. Смартчасовника Gear S3  разполага с 1.5 GB оперативна памет, което автоматично го превръща в невероятна технология. 

Дизайна на чосовника е в два варианта – Gear S3 classic и Gear S3 frontier.

„Това е часовник, насочен към потребителите, които водят разнообразен начин на живот. Той може да е аксесоар на бизнесмена, помощник на спортиста или верен съюзник в свършването на ежедневните задачи.“ – казват от Samsung.

Предишния модел смартчасовник на Samsung бързо привлече вниманието към себе си и стана хит. Gear S2  е изработен от розово и жълто злато, а ръбовете му са инкрустирани с бели и черни диаманти.