Интериор

Създай своята къща с VELUX и спечели до 10 000 лв.

В процес си на строеж или ремонт на къща?

Мечтаеш да изградиш светъл, комфортен и уютен дом? Включи се в конкурса на Velux сега! Изпрати готов проект на твоята новострояща се къща или ремонт на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа и може да спечелиш проектираните VELUX продукти на стойност до 10 000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова оферта.

Ако в проекта няма планирани покривни прозорци, нашите архитекти са на разположение за всякакъв тип безплатни консултации и съвети.

КОНКУРСЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В 4 ЕТАПА

01.03 – 30.06.2017 – Подаване на документи

01.07 – 31.07.2017 – Оценка на журито и обявяване на полуфиналистите;

01.08 – 20.08.2017 – Онлайн гласуване във Фейсбук страницата  на ВЕЛУКС България ЕООД 

21.08.2017 – Обявяване на победителя

НАГРАДАТА

Най-добрият проект, който ще се избере чрез гласуване на жури и онлайн гласуване на потребителите ще спечели проектираните покривни прозорци или други продукти VELUX на стойност до 10 000 лв. с ДДС.

Участието в конкурса не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора ВЕЛУКС България ЕООД.

ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ

За новострояща се къща – ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж с указано местоположение на отворите в покрива в хоризонтална проекция и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.

За реконструкция,  разширение или рехабилитация – задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане за сградата и актуална снимка на обекта към датата на подаване на документи.

Пълните условия на конкурса можеш да намериш на velux.bg/конкурс или на Фейсбук страницата /VELUX.bg

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }