Интериор

Направи си сам маса за закуска в леглото в няколко лесни стъпки

Закуската в леглото е едно от онези неща в живота, без които можем, но когато ни се случат, те внасят истинско удоволствие и наслада. Дали за собствено удоволствие или за да зарадвате любим човек, деня, започнал със закуска в леглото е по-усмихнат и позитивен от всеки други ден.

Нещо наистина важно е да сервираме закуската в удобна масичка, специално пригодена за нуждата, а когато тази маса е собственоръчно направена, усещането е още по-приятно и лично. Е, в тази статия и по-точно в краткото видео по-долу ще видим как с помощта на няколко предмета от ежедневието можем да си направим сами страхотна маса за закуска в леглото.

За целта се нуждаете от четири дървени закачалки за дрехи с еднаква форма, няколко неща от железарията – болтове, гайки, ъглови скоби и накрая – плоска дървена повърхност. Започнете като премахнете металните части от дървените закачалките. Поставете две заедно, както е показано и маркирайте двете места, където те се припокриват. Пробийте през целия път и двете закачалки, след което поставете болт през всяка дупка и я закрепете за гърба с гайка.

След това идва ред и на L-образните скоби – поставете по една от общо четирите на всеки ъгъл и закрепете с винт. Повторете същите стъпки и с останалите две закачалки. Дойде ред да закачим двата „крака“ на масата, които току-що изобретихме към плоската дъска, която сме приготвили. Ако не намирате идеално права или достатъчно голяма дъска, може да ползвате кухненска дъска за рязане – има всякакви размери.

Остана да се насладите на сутрините, прекарани в леглото, хапвайки лека закуска върху масата, която сами сте си сътворили!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }