Интериор

Съвременен и уютен интериор за всекидневна с приобщен балкон [19 м²]

Ремонтът на всекидневна с площ от 19 м² не би трябвало да е особено трудна задача, когато целта е създаването на едно стандартно място, без много претенции към визуалното усещане и пестенето на място. Когато обаче целите именно това, както и създаване на уют за вас и вашите гости, са необходими много изобретателност и предварително планиране. В статията ще видим чисто новия интериор на една всекидневна, претърпяла пълна промяна за да заприличан на това, което е в момента.

Най-значителната промяна тук е приобщаването на балкона към площта на всекидневната. Така е постигнато значително разширяване на помещението, а осигуреното допълнително място е използвано по предназначение.

Основният цвят тук е белият, което е разбираемо, имайки предвид скромните размери на помещението. Комбинацията му с естественият цвят на дървото, който откриваме във голяма част от детайлите, създава усещане за неповторим уют и мека топлина, която само наличието на дървени детайли може да създаде.

Интериорният дизайнер Александър Кононенко изцяло е заложил на естествените материали и усещанията, които те създават. Дървото, което вече споменахме е буквално навсякъде, а в дизайна на част от мебелите присъства различен вид естествен камък. Всички маси, намиращи се в стаята са с еднакъв дизайн от метал и стъкло, а оригиналните панели, наподобяващи зидария с бели тухли са черешката на тортата.

И накрая, но не на последно място трябва да обърнем внимание на декоративните елементи и осветлението във всекидненвата, които играят ключова роля в изграждането на една завършена визия. На ключови места по стените са поставени репродукции на картини на известния американския художник Дани О’Конър, които в комбинация с тежките сиви завеси и светло зеления диван допринасят за създаването на балансиран и комфортен интериор.

Виж интериора в 360º 3D ПАНОРАМА