Интериор

Малка къща на колела, която предлага нещо повече от домашен уют

Ако сте авантюрист по душа и сте от хората, които обожават всяка сутрин да се събуждат на различно място – то непременно ще се влюбите в жилището, което предстои да видите. Нещо повече – дори и да не сте страстен почитател на пътуванията и живота в движение, ще останете изумени от разнообразието от възможности, които предлага този дом на колела.

Тук не става въпрос за пресъздаване на домашният комфорт в дървена къща на колела, а за нещо много по-голямо. Идеята на производителите е да създадат един неограничен набор от възможни комбинации, предлагащи индивидуални решения, съобразени изцяло с нужди и изисквания на всеки техен клиент, като по този начин му предоставят възможността да пътува по света, без да напуска своя „дом“.

Всеки от предлаганите варианти включват голям набор от различни възможни удобства, които сме свикнали да използвате ежедневно в нашия стандартен дом, като хладилник, готварска печка, подови нагреватели, климатик, пералня, сушилня, бойлер, душ и много други. Всички уреди могат да бъдат настроен да функционират, черпейки енергия от мрежата или използвайки пропан, а тоалетната може да бъде оборудвана, както с еко-тоалетна така и със стандартна такава, с нисък разход на вода.

Интериорът е не само перфектно оборудван, но и създаден така, че да измести фокуса от липса на свободно място. Вътрешното пространство е изцяло облицовано с дърво, което от своя страна винаги добавя топлина и уют, а стените и таваните изобилстват от прозорци и капандури, които позволяват на естествената светлина да докосва всяко кътче и ъгълче от малката къща на колела.

Един невероятен мобилен дом, който освен уютно и удобно жилище, което да ви придружи на всяко пътуване, предлага и много практичност, а благодарение на десетките различни комбинации се превръща в мечтания дом на всеки пътешественик и не само.

Малка част от възможните модификации