В обектива

Тръмп: Отнасят се несправедливо към мен!


Вижте как се отнасят към мен напоследък, особено медиите. Нито един политик в историята – не е бил третиран по-зле и по-несправедливо от мен. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от Би Би Си.

Държавният глава изнесе реч пред кадети от бреговата охрана. Той заяви, че охраната на границите е от ключово значение за сигурността на страната.

За пореден път обаче президентът атакува четвъртата власт, обвинявайки я, че не се отнася честно и справедливо спрямо него. Думите му идват на фона на разразилия се скандал след срещата с руския външен министър Сергей Лавров. Американските медии съобщиха след нея, че Тръмп е споделил строго секретна информация на дипломата.

„Хората разбират какво правя и това е най-важното нещо. Не бях избран за президент, за да служа на медиите във Вашингтон или на частни интереси“, заяви президентът на Щатите.

„Бях избран за президент, за да служа на забравените мъже и жени на нашата страна и именно това правя“, заяви Доналд Тръмп.

Той добави, че съвсем скоро ще направи и първата си визита зад граница като президент на Щатите. Тръмп обеща да „заздрави стари приятелства“ и да създаде нови такива….