Интериор

25 Модерни фасади на къщи, които трябва да видите [2017]

В модерен дом сме съсредоточили вниманието си върху вдъхновяващите примери, които ежедневно ви дават добри идеи, за това как да направите интериора на вашия дом едно по-красиво, функционално и гостоприемно място. Е, днешния материал ще е насочен в друга посока. Този път ще обърнем внимание на екстериора на вашия дом, на начина, по който изглежда вашата къща отвън.

Екстериора на къщата е не по-малко важен за цялостната визия на вашия дом. Нещо повече, той отговаря за първото впечатление, което прави жилището ви и е важна част от планирането на нова или ремонта на стара къща. В статията сме събрали 25 проекта, които показват новите световни трендове при екстериора на къщи – творбите на едни от най-добрите дизайнери и на някой не чак толкова известни, които несъмнено имат добър талант и страхотни идеи.

Ще видите различни комбинации от дървен материал, гипс, бамбук, стъкло, бетон и много други материали. Ще видите най-добрите начини за декориране на фасадата на вашата къща, съчетавайки модерни довършителни материали, съвременни покривни системи, креативни начини за освояване на пространства и страхотни примери за хармония между природа и архитектура.

Не пропускайте да споделите с нас, кой от примерите и с какво е направил най-силно впечатление у вас, като използвате формата за коментари в края на статията.