Интериор

Филип Киркоров ще радва феновете си у нас

България е част от световното турне на Филип Киркоров с шоу-спектакъла „Я“ (в превод от руски „АЗ“) през септември 2017, предаде Cross Турнето на „Кралят“ на руската поп музика в България стартира от Русе, следват – Варна, Бургас, Пловдив и София.

„Я“ е високотехнологична програма, в която участват 80 артисти, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща, концептуална визуализация.

Спектакълът „Я“ е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитсинглите и песните от новия албум на звездата.

Най-продаваният руски изпълнител за всички времена никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР.

Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени – Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, Карнеги хол в Ню Йорк.

Русе 17.09. 2017 г. „Булстрад Арена“

Варна 19.09.2017 г. Дворец на културата и спорта

Бургас 22.09.2017 г. Летен театър

Пловдив 24.09.2017 г. Колодрум

София…