Интериор

Малко студио с компактен и стилен интериор [33 м²]

Малкото студио, което ще ви покажем днес се е превърнало в идеалния дом за младо семейство от двама души. Въпреки относително скромните си размери, интериорът на малкото жилище е много функционален и има всичко необходимо за комфортен живот. Като всяко студио и тук жилищното пространство представлява едно основно помещение, като в него е намерено място и за отделна спалня, която позволява на собствениците да имат спокойни нощи, а в същото време не води до намаляване на общия обем на помещението.


Освен че апартаментът изглежда много стилен и модерен, елегантният и компактен интериор ще задоволи и най-изтънчения вкус. Бялото е използвано като основен цвят, допълнен от тъмнокафяво, което дава експресивност и подчертава обема. Белият цвят, който виждаме върху стените и тавана визуално увеличава обема на жилището и дава лекота, а тъмните подове във всички области, с изключение на кухнята и коридора, правят интериора по-изразителен и добавят необходимия контраст.

В кухненската зона, освен бели плочки на пода е заложено и на кухненско обзавеждане с бели фасади, а Г-образната й форма спестява допълнително пространство. Компактният интериор на апартамента осигурява и малко, но достатъчно място за трапезария – кръглата маса осигурява комфортна вечеря за трима души. Жилищната площ включва също и удобна мека мебел, както и система за домашно кино.

Както казахме по-рано, в жилището е осигурено и спално помещение, като то е отделена от останалата част на пространството – от входно антре чрез система за съхранение, а от всекидневната с плътна бяла завеса, зад която се крие едно двойно легло.

Банята в малкия апартамент е проектирана в същите цветове като останалата част от жилището, като и тук основните цветове са бяло и тъмнокафяво.Тези цветове дават на интериора на банята топлина и комфорт. В малкото пространство, идеално се вписват вана със стандартни размери, компактна мивка и тоалетна със скрито казанче. За кърпите и козметика са предвидени вградени шкафове.