Изкуство и Общество

Ученик правил секс с учителка в тоалетната на самолет

Ученик беше замесен в секс скандал с учителката си, съобщи „Дейли Мейл“.

Скандалът засяга учителката Еленор Уилсън. Аферата между нея и ученика се развила по време на ученическа екскурзия в Африка. След като нещата се разкриха тя беше уволнена от работа.

„Мисля, че синът ми не е искал нищо от това. Той не искаше тя да загуби работата си. Нещата са били тайни. Просто един от учениците разбрал за това и започнал да я изнудва за секс. От там станаха тези проблеми. Синът ми иска да остави това зад гърба си“, заяви бащата на момчето. Имената и на двамата не се споменават.

Аферата е станал през 2015 г. Тогава ученикът е бил на 16 години. Уилсън е ръководила специална група в училище, с която пътувала за хуманитарна мисия в Свазиленд.

Оказва се, че по време на екскурзията често е имало пиянски партита. След едно от тях ученикът правил секс с учителката. Смята се, че те не са използвали предпазни средства.

Те са правили секс и в тоалетната на самолета при връщането си във Великобритания. Съученик на момчето обаче разбрал за историята и се опитал да изнудва Уилсън. Той също искал от нея секс. След като тя му отказала, той разказал историята на директора.

Колегите й определят Уилсън като добра учителка.