Бизнес и Политика

ТОП работодатели на седмица

Аутсорсинг услугите и възможност за работа по цял свят са позициите, за които най-много се търсят служители в разгара на лятото. Някои тясно специализирани компании търсят служители със задълбочени познания в областта на химията. Продължава да се акцентира върху изискването за чужд език, като освен английски се изисква и втори западен език. Известни магазини в областта на търговията със спортни стоки също набират персонал.

GADOL Ltd.

Компанията предлага аутсорсинг услуги и предлага работни позиции за поддръжка, IT и продажба. Фокусът на фирмата е върху намирането на най-добрите таланти в най-добрите региони в световен мащаб. Търси позитивни, енергични, мотивирани за печелене пари служители, които желаят да работят в приятна обстановка.

Вижте свободните позиции на GADOL Ltd.

Монбат Рисайклинг ЕАД

Водеща фирма в рециклирането на акумулаторен и оловен скраб, оловни сплави, полиетилен и полипропилен, производство на олово, оловни сплави, полиетиленови и полипропиленови материали. Разрастването на компанията ни провокира да открием за своя екип мотивиран и ориентиран към резултатите персонал.

Вижте свободните позиции на Монбат Рисайклинг ЕАД

Метро Кеш енд Кери ЕООД

Компанията се състои от верига магазини за търговия на едро, с отличен b2b формат, ориентирана изключително към професионални клиенти от малкия и среде…