Интериор

Различното лице на Майли Сайръс (ВИДЕО)

Майли Сайръс е готова с новия си шести студиен албум и няма търпение да го представи на феновете си.

Според издателите от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, „Younger Now“ е напълно различен и ще отведе меломаните на едно различно и неочаквано музикално пътешествие.

Световната премиера на албума е планирана за този петък (29 септември).

„Younger Now“ е първият албум на звездата след страничния й проект „Miley Cyrus & Her Dead Petz“ през 2015 г. и супер успешния й солов албум „Bangerz“ през 2013г.

За създаването на този проект изпълнителката била вдъхновена от възобновената си романтична връзка с актьора Лиъм Хемсуърт, с когото вече са сгодени официално. Тя споделя, че това е „най-честният“ й албум и с песните в него е направила „завръщане към корените си“.

Всички 11 песни в албума, включително и дуетно изпълнение на песента “Rainbowland” със знаменитата кръстница на певицата – кънтри легендата Доли Партън, са написани и продуцирани от самата Майли и от Орен Йоел, с когото певицата работи и върху предишните си два проекта.

От албума до момента са издадени официалните сингли – „Malibu“ и едноименният „Younger Now“, както и IG парчето – “Inspired”.

Майли Сайръс, която освен като певица, се изявява и като композитор, актриса и активист, направи специална предпремиера на албума като пока…