България Север

Наближава 11.11. Търси се ново мото на карнавала!

снимка: Община Габрово

Започна „конкурсът“ за избор на мото за новия карнавал в Габрово през 2018 г., обявиха от местната общинска администрация. В надпреварата могат да се включат всички хора с интересни предложения и идеи.

Новото карнавално мото трябва да е свързано с живота, да казва много, но с малко думи. За предпочитане е да разсмива и скуката от упор да убива. Да носи поне щипка злободневие, да не нагарча обаче като ежедневие. И непременно в своето послание да е оптимистично пожелание!

„11.11 наближава – само месец време ни остава сезонът карнавален да открием аз, ти и той, ние и вие. Та, в тази връзка търсим ново мото, което да е свързано с живота, да казва много, ала с малко думи, да служи като връзка по между ни. За предпочитане е да разсмива и скуката от упор да убива.

И още: да е камъче в обувката, да няма нищо общо със преструвката, да носи поне щипка злободневие, да не нагарча като ежедневие. И непременно в своето послание да е оптимистично пожелание! Но тъй като сме габровци заклети. Пари не даваме. Само съвети!

Бъдете креативни и взискателни, бъдете прелюбезни и внимателни, мислете и пишете, словославяйте и габровския Карнавал прославяйте. Повярвайте, за нас ще бъде чест, ако получим мото на адрес: kultura@gabrovo.bg.“

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730