Интериор

Превърнете дома си в модерно и впечатляващо място с помощта на 3D стенни панели

Стените в нашия дом са като празно платно, което чака да бъде нарисувано. Често решаваме да покрием това платно с едноцветен слой боя, да залепим върху него тапет в еднообразна текстура или пък да изберем декоративна мазилка, която да разнообрази визията на помещението с цветни нюанси и разнообразни форми. Стените – това празно платно обаче, могат да бъдат покрити с далеч по-впечатляващи, модерни и разнообразни форми и именно за една от тези форми ще говорим в днешния материал.

Става въпрос за 3D стенните панели, които набират все по-голяма популярност напоследък, а както ще се убедите след малко, има защо. За онези от вас, които не са запознати с въпросните панели, ще приложим кратко въведение.

Те са абсолютно естествени и екологично чисти, изработени от фибри от захарна тръстика или бамбукова каша. Притежават специална текстура и дизайн, които дават чудесен 3D ефект, превръщайки всяка стена в събиращ погледите декоративен елемент. Те могат да се поставят директно върху стената или върху тавана, монтажът им е лесен и дават възможност за боядисване в различни цветове, но само с боя на акрилна основа.

С помощта на триизмерните панели, може да декорирате всички стени в помещението или да постигнете невероятни резултати, създавайки акцентираща стена. Добрият избор на осветителни тела и правилното им позициониране в близост до стената могат да я превърнат в истинско произведение на изкуството, благодарение на релефната повърхност и способността й да пречупва и отразява светлината.

Основното предимство на 3D стенните панели е повече от ясно – невероятно красивия и модерен краен резултат, но има и още.

  • Създават ефект с точно повтаряем релефен мотив, като по този начин се гарантира, че стените ви ще изглеждат еднакво добре.
  • Екологично чист материал, което ги прави подходящи, както за бизнес обекти, така и за жилищен интериор.
  • Изключително леки, но същевременно и много здрави, благодарение на армировката от стъклени влакна.
  • Дават възможност за боядисване в различни цветове с доказано добра покривност.
  • Лесен монтаж, който може да извършите и сами.

В онлайн магазина на Валенсия’96 ще намерите разнообразие от качествени 3D стенни панели на достъпни цени. Високото качество е гарантирано от фирмата, която има дългогодишна история като лидер в продажбата на професионалното ресторантско и барово оборудване.

ОНЛАЙН МАГАЗИН|   ИМЕЙЛ  |   ТЕЛЕФОН

Вече знаете какви са предимствата на 3D стенните панели и от къде да закупите такива с високо качество за вашия дом, офис или бизнес обект. Остана да ви дадем доза вдъхновяващи примери за използването им в интериора, за да сте напълно подготвени за това, което ви предстои.

ГАЛЕРИЯ