Бизнес и Политика

Професионални кулинари, хотелиери и ресторантьори се събират на изложение СИХРЕ

За поддържането на добрия хотел, уютния ресторант и модерната кухня е нужно тенденциите да бъдат следени непрестанно. От 8 ноември в Интер Експо Център в София започва международното изложение СИХРЕ, което отново събира хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари. Във вдъхновяваща обстановка, до 11 ноември те ще обменят идеи за успешен бизнес, ще споделят опит, ще се състезават и ще се запознаят с най-новите технологии в обстановка на много демонстрации и съпътстващи събития.

Това ще бъде 17-ото издание на СИХРЕ. Изложението се организира от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа) и се провежда паралелно с изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Арена на кулинарни двубои и вдъхновения

СИХРЕ отново ще се превърне в арена на вдъхновяващия GASTRONOMIX. Второто издание на единствения у нас форум за кухня и кулинарна култура ще се провежда през всички дни на изложението. На 9 ноември ще се проведат националните квалификации на най-престижното кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.

В рамките на динамичната съпътстваща програма български и световни авторитети в професионалната кухня и ресторантьорството ще предават знанията си на младите си колеги по време на кулинарния форум GastronomiX PRO. Сред имената са тези на Ян Сминк от Холандия, българските шеф-готвачи Георги Бойковски, Милен Панев, Светозар Геор…