България Север

„Габрово Нюз“ празнува 7-я си рожден ден

Днес, 22 ноември 2017 г., Новинарският портал за Габрово и региона „Габрово Нюз“ празнува своя седми рожден ден.

За тези седем години габровската онлайн медия успя да остане вярна докрай на принципите си за бързина, точност, коректност, достоверност и професионализъм, превръщайки се в съвременния предпочитан информационен източник за всичко случващо се и предстоящо в региона.

Изобилстващото информационно съдържание е плод на неуморната, упорита, последователна и безпристрастна работа на журналистите и редакторския екип на „Габрово Нюз“.

Наш дълг е да продължим да следваме своите високи професионални критерии за работа, а обективността, прецизността, пълнотата и най-вече богатото разнообразие на актуална информация ще съхранят гласуваното доверие на читателите ни.

Надяваме се, че и занапред добрите новини ще вземат превес, надграждайки постигнатото ниво на професионално качество на информацията.

Разбира се няма да останем безразлични и към всички наболели проблеми, вълнуващи жителите на областта, за да вървим напред и да бъдем все по-полезни за хората, които ни четат и разчитат на нас да се информират или да дадат гласност чрез нашата трибуна.

Мнения по актуални въпроси, предложения за иновации, дискусии по проблеми от всякакво естество, както и критика, ще продължаваме да приемаме на нашия електронен адрес: info@gabrovonews.bg.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730