България Север

Премахнаха четири незаконни кафе автомата в Плевен

Машините чакат собственика си, за да ги прибере, акцията на Община Плевен продължава

Четири незаконно поставени кафе автомата днес премахнаха служители на звено „Инспекторат” при Община Плевен, научи „BG Север“. Три от тях са били разположени около спирка на ул. „Дойран“ (до Дома на модата), един е бил поставен до сградата на съда. Кафе автоматите ще изчакат появата на собственика си, който ще трябва да заплати на Общината транспорта по премахването им, съответния акт за нарушение и да си ги прибере.

Премахват незаконно поставените кафе автомати

Община Плевен предприе мерки по премахване на незаконните вендинг автомати за кафе през август миналата година, след констатираното масово неправомерно разполагане на подобни устройства на територията на града без задължителните  документи. Всяка машина, разположена на територията на града без необходимите документи, изискващи се за това, подлежи на премахване. Без идентификация за собственост, тя се счита за безстопанствена и не минава през процедура по уведомление за премахване.

Акцията на Община Плевен продължава и другата седмица.

 

 

Материалът Премахнаха четири незаконни кафе автомата в Плевен е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.