Спорт

Войната между Робева и федерацията продължава

Легендарната треньорка Нешка Робева използва профила си във „Фейсбук“, за да продължи размяната на реплики с Българската федерация по художествена гимнастика. Двете страни от известно време са в състояние на спор, граничещ със скандал, но репликите се разменят чрез социалните мрежи.

Ето какво написа Нешка Робева във Фейсбук:

След като вчера ви докарах нови вълнения /Бранимира Цветанова, визирам най – вече теб/, се гърбосложих на дивана, склопих очи, слава на Бога, не завинаги и започнах да разсъждавам. Как така аз тихият и безконфликтен човек, точно по време на най-тежките пости, когато не ям месо /за да не бъда кръвожадна/ нито сиренце или млечице, а набивам треволяк и „чиста софийска„ водица, за да се смиря най-после, взех че съгреших, като отново разреших да ме забъркат в скандал?

Затворих телевизора, за да се концентрирам и отговоря на натрапчивия въпрос – Защо? Защо пак аз???

Спомних си за „добре подредения“ ми кабинет, за безсънната нощ, която ме очаква, за гръмките заглавия и обещания за скандали?!!

Помислих си, че трябва да е пак заради IQ …

И все пак…

Мислех, мислех и пак, и пак, и пак мислех, докато мислите в главата ми не добиха такава скорост, че като от свръх мощна центрофуга, се пръснаха и не само ми дадоха няколко отговора, но ме насочиха към гениално прозрение…

Най-после прозрях технологията, която други преди мен са…