Бизнес и Политика

Допълнителни полети до Бургас

Първите два специални полета между София и Бургас ще бъдат изпълнени на 1 и на 8 април, а редовната сезонна линия стартира с всекидневни честоти на 1 юни, съобщават от националния авиопревозвач. „България Ер“ пуска два специални еднопосочни полета от черноморския град към столицата на 1 април и на 8 април.

Първите два специални полета между София и Бургас ще бъдат изпълнени на 1 и на 8 април, а редовната сезонна линия стартира с всекидневни честоти на 1 юни, съобщават от националния авиопревозвач. „България Ер“ пуска два специални еднопосочни полета от черноморския град към столицата на 1 април и на 8 април. Полетите са с час на излизате от Бургас в 18.50 ч. и ще пристигат в София около 19.40 ч. Цените на билетите започват от 29 EUR, като включват всички летищни такси, 1 брой ръчен багаж до 10 кг, кетъринг на борда и безплатен check-in.

Тази година всекидневните полети между София и Бургас започват от началото на юни, а преди стартирането на сезонната линия авиокомпанията ще изпълни и други специални еднопосочни полети между двата града.

Първите два специални полета между София и Бургас ще бъдат изпълнени на 1 и на 8 април, а редовната сезонна линия стартира с всекидневни честоти на 1 юни, съобщават от националния авиопревозвач. „България Ер“ пуска два специални еднопосочни полета от черноморския град към столицата на 1 април и на 8 април. Полетите са с час на излизате от Бургас в 18.50 ч. и ще пристигат в С…