Интериор

Светъл и просторен апартамент с интересни идеи за съхранение [65 м²]

В статията ще разгледаме новия интериорен дизайн на апартамент в Тел Авив, дело на архитекта Далит Лилиентал, който изцяло реконструирал жилището и напълно променил характера и настроението му, като се възползвал максимално от резмерите му – 65 м².

Апартаментът наскоро е наследен от млада семейна двойка, които чакат второто си дете. Оригиналният етажен план на жилището включвал няколко изолирани и тесни помещения, които били с наистина странна форма и липса на естествена светлина. Архитектът напълно променил оформлението, премахнал вътрешните стени и създал отворена всекидневна, съчетана с трапезария и кухня.

В съответствие с желанията на клиентите си, архитектът създал огромни вградени гардероби, разположени стратегически и удобно във всяка стая. Плъзгащата се врата към детската стая прави помещението неразделна част от общото пространство, ако това е необходимо, а когато е затворена – създава усещането за изолирана зона.

Основният цвят в жилището е белият, обогатен от топлия тон на естествено дърво, идващ от пода и разнообразен от ярките цветови акценти, разпилени върху отделните мебели и аксесоари.

Разгледайте детайлните снимки, които следват, за да се запознаете с интересните детайли в жилището.