База Данни Картини

Питат братя Галеви за незаконното им имущество

Братя Галеви

14 въпроса, адресирани до Ангел Христов и Пламен Галев, известни като братя Галеви, са изпратени от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество в кюстендилски окръжен съд, където се гледа делото срещу двамата.

Христов и Галев би трябвало да отговорят на зададените въпроси в качеството си на управители и представители на две чуждестранни фирми.

Комисията иска да узнае дали скандалните дупнишки бизнесмени се познават с лица от Сейшелските острови и Кипър, откъде и откога датира познанството им. Галеви трябва да отговорят и на въпроси относно представителството на чуждестранни дружества в България от тях, прилагайки документация като доказателство.

Към момента, обаче Комисията няма как да получи отговор на зададените въпроси, тъй като Пламен Галев и Ангел Христов са в неизвестност от около година и са обявени за международно издирване от Интерпол. Адвокатите на двамата братя заявиха този факт пред съда като отрекоха да поддържат каквата и да било връзка с Галев и Христов.

Преди време Crimes.bg писа за ЮАР и Дубай, които са много удобни дестинации за укриване от закона, тъй като нямат сключено споразумение с България за екстрадиране на задръжани на тяхна територия граждани, към които страната ни има претенции.

Автор: Питат братя Галеви за незаконното им имущество„>Crimes.bg