База Данни Картини

Ревнивец удави абитуриентка в Йоаким Груево

Crimes.bg

18-годишната Стефка Маджарова, удавена в напоителен канал в близост до село Йоаким Груево била убита от ревност от приятеля си, защото мислел, че излиза с друго момче.

Момичето се качило в автомобила му в сряда, за да отидат на разходка. След кратка кавга Стефка била бутната в канала, а безжизненото й тяло бил открито в коритото на река Въча на следващия ден. Според първоначалната версия на разследващите, момичето се е самоубило, но никой от близките й не повярвал на тази версия. Стефка била уравновесенаи не давала никакви индикации, че възнамерява да сложи край на живота си.

Семейството на момичето живеело в селото от около 4 години. Според съседи на опечалените, абитуриентката няма да бъде погребана в селото, тъй като родителите й имат само лощи впечатления от него. Стефка тази година завършила СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в пловдивския район „Запад“ и на 21 юни трябвало да вземе дипломата си, но се случил трагичният инцидент.

Съседи на убиеца на 18-годишната Стефка – Влади разказват, че той и баща му работели за бащата на момичето и живеели на първия етаж на семейния им дом под наем. Според експертизата, по тялото й няма следи от насилие приживе. Влади я е бутнал в канала, но не я е бил преди това. Стефка е в неизвестност от вечерта, в която излязла с момчето. Криминалистите успели да разкрият, че става въпрос за убийство във вечерта между петък и събота.

Автор: Ревнивец удави абитуриентка в Йоаким Груево„>Crimes.bg