България Север, Общество

Концерт под открито небе на Оркестър Габрово

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

С концерт под открито небе Оркестър Габрово ще закрие първата част от сезон 2012-2013, информираха от габровската общинска администрация. Под диригентството на Николай Венков габровският оркестър ще свири популярна, забавна и джазова музика. За пореден път публиката ще има възможност да се наслади на изпълненията на солистите Цвети Рудева и Стефан Косев.

Музикантите се ангажират да впечатлят любителите на популярната и джазова музика с изключително интересния репертоар, подбран специално от Николай Венков за този концерт – „Пилето” на Алфред Джеймс Елис, „Когато се усмихваш” на Марк Фишер, „Черният Орфей” на Луис Бонфа, „Полети с мен” на Франк Синатра. Това са само част от заглавията, включени в концертния афиш. Ще чуете и още много популярни парчета на Стиви Уондър, Дийп Пърпъл, Боб Мерил, Глория Гейнър и други.

Поканата от името на оркестъра към всички техни почитатели, габровци и гости на града е за 28-ми юни, от 18 часа, а мястото е откритата сцена на улица „Радецка” (Градинката в близост до църквата „Успение на Пресвета Богородица”).

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730