България Север, Общество

Подписаха договора за водния цикъл на Севлиево

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Договорът за строителство на водопроводната и канализационната мрежа на град Севлиево бе подписан във вторник, информира Мирела Ганчева от местната общинска администрация. Той е бил сключен от кмета на община Севлиево Иван Иванов и управителя на ДЗЗД „Воден Цикъл Севлиево 2013” Николина Добрилова, след проведената открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Избор на изпълнител за извършване на СМР по „Инвестиционен проект за рехабилитация и разширение на водопроводна и канализационна мрежа на Севлиево”.

Стойността на договора е 14 399 714,43 лв. без ДДС, със срок за изпълнение на дейностите – 11 месеца, считано от датата на получаване на възлагателното писмо от страна на Община Севлиево.

Обединението, състоящо се от „Интегрирани пътни системи” АД, гр. София, „Драгиев и Ко” ООД, гр. Пловдив, „Инфрастроежи” ООД, гр. Севлиево, „Автомагистрали – Черно море” АД, гр.Шумен и „Инфраструктурна компания” АД, гр. София, ще извърши строително – монтажните работи по изграждане на водоснабдителна и канализационна мрежа, единични и комплексни изпитвания, замервания и предаване на обекта с Констативен акт „Образец 15” и Протокол за 72 – часова проба – „Образец 17”, изготвяне на екзекутивна документация и кадастрални заснемания на целия обект, допълва още Ганчева.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730