Бизнес и Политика

Корпоративен хороскоп за месец август (Овен – Дева)

Овен (21.03 – 20.04)

Темпераментните овни – мениджъри са във вихъра си през летните месеци. Всички планове вървят като по вода, от бизнеса до почивката. Не пропускайте да разпуснете, защото за добра работа, трябва и добра почивка.

Инвестициите през лятото трябва да се правят внимателно, с много анализи и проучвания. Ако спазвате обичайния си организиран режим, през есента бизнесът Ви ще процъфти.

Телец (21.04 – 21.05)

Телците, занимаващи се с бизнес са известни на всички с факта, че успяват в начинанията, спазвайки златното правило: „Минимум усилие – максимум резултат“, при това с изключителна хитрост и прецизност.

За успешни бизнес начинания през август на телците е нужна ползотворна почивка за вдъхновение и нови сили, както и добра храна.

Близнаци (22.05 – 21.06)

Мениджърите, които винаги се колебаят, но винаги, когато действат успяват. През август ще се колебаете кога точно да си вземете почивка, ако вече не сте го направили. Най-добре ще постъпите, ако изберете произволна дата и се отдадете на почивката си изцяло.

Близнаците винаги правят добри решения за бизнеса, когато не потъват в размишления. Обмисляйте инвестициите обективно, без да отделяте прекалено много време на това. Ако все пак имате съмнения, по-добре се допитайте до специалист в областта.

Рак (22.06 – 23.07)

Раците в бизнеса обичат понякога да щипят зле конкурентите си. През август ще Ви се отдаде прекрасна възможност да развиете дейността си и да поемете в правиланата посока, изпреварвайки останалите с изключителна преднина, ако успеете правилно да прецените позициите си.

Успехът Ви се определя от способността да балансирате между личния си живот и бизнеса.

Лъв (24.07 – 23.08)

Лъвовете обичат да действат сами и с размах, което прави бизнеса им успешен, но понякога води и до не дотам добри инвестиции.

Като лъвски месец, август за Вас е успешен. Успявате да задържите позициите в бизнеса си, но и да развиете успешна стратегия за есента. Заложете на рационалното мислене и партньорството.

Дева (24.08 – 23.09)

На девите се отдава планирането в бизнеса , но не бива да прекаляват с работохолизма. През август се очертава успех в професионален план и кариерно развитие.

 

Ако успеете да продължите с темпото, с което се движите в момента, август ще бъде успешен месец и ще изпълните поставените си цели.