България Север, Общество

Ремонтират фасадата и покрива на Общината в Дряново

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Община Дряново стартира изпълнението на проекта за ремонт на фасадата и покрива на административната сграда на Общината. Общият бюджет на дейностите е от 144 978 лв. (с включено ДДС). Финансирането е по Проект “Красива България” 2013, съгласно подписано Споразумение за финансиране от кмета д-р Иван Николов и зам.-министърът на МТСП Светлана Дянкова, от 5 август т.г., информираха от местната общинска администрация.

В проекта Община Дряново участва със средства в размер на 73 939 лв., а МТСП финансира 71 039 лв. Ангажимент на мастната власт в Дряново е да избере изпълнител на строително – ремонтните работи на обекта, съгласно изискванията на ЗОП, ЗУТ и съответната подзаконова нормативна уредба, както и съгласно правилата на Проект “Красива България”.

За сметка на администрацията са и всички разходи за изготвяне на инвестиционния проект, публикации, строителен и технически контрол и пр.

Крайният срок за изпълнение на всички предвидени дейностите във връзка ремонта на фасадите и покрива на административната сграда на Община Дряново е 25 ноември тази година.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730