България Север, Общество

В Севлиево очертват приоритетните инвестиции във ВиК сектора

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

На 2 септември /понеделник/ от 17.30 часа в зала 300 на Община Севлиево ще се проведе публично обсъждане на Предварителен Регионален генерален план за „Бяла” ЕООД – Севлиево. Планът ще очертае приоритетните инвестиции във ВиК сектора на територията на общината в краткосрочен план до 2020 г. и средносрочен план до 2028 г., информира Мирела Ганчева от местната общинска администрация.

На публичното обсъждане ще присъстват експерти от фирмата – изпълнител Консорциум „Сьорека, СЦЕ, Аркадия и Хидропроект”, специалисти от ВиК „Бяла“ ЕООД – Севлиево, представители на министерство на Регионалното развитие, Община Севлиево и Областна администрация – Габрово. Те ще представят проучвания, становища и приоритети в развитието на ВиК сектора за община Севлиево.

С резюме на Предварителния Регионален генерален план за „Бяла” ЕООД – Севлиево можете да се запознаете  на сайта на Община Севлиево в раздел „Програми и стратегии“. Гражданите могат да се запознаят с документацията и лично в Общината, всеки работен ден до 2 септември от 8.00 до 17.00 часа, в стая 214.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730