База Данни Картини

Най-неприятната случка в живота ми

angry-scream-simple-man-male-celebrities-485x728

angry-scream-simple-man-male-celebrities-485x728

Малко информация за фон…

1) Аз съм особено податливa на много сериозни вагинални атаки, причинени най-вече от тревожност или болка (но понякога това съчетано с възбуда, дехидратация, кръв, и др.) Това по същество означава, че тялото ми изпада в истерия: изпотяване, тресене, хипервентилация, загуба на зрение / слух, неяссни думи).  Обикновено се справям в задържането на тези неща.

2) Имах много чувствителна шийка на матката и невероятно тънки вагиналните стени. Когато бях 19-годишна и девствена, до голяма степен не знаех колко съм чувствителна докато…

С първия ми приятел не бяхме правили секс  никога, но много искахме. Но първо пробвахме различни неща, без реално да правим секс. Използвахме дилда, вибратори и други играчки, но все не ми беше достатъчно.

Исках да използваме и малко по-дебел вибратор. Приятелят ми слезе надолу и проникна в мен. Беше страхотно. Крещях в истерия от удоволствие. Той ме попита защо съм толкова влажна и му отвърнах, че никога не ми се е случвало, но да продължава.

Той ме помоли да включа нощната лампа и когато го направих, и двамата видяхме, че всичко е в кръв – той, аз, леглото и всичко останало. Но от мен продължаваше да тече кръв. Изплаших се изключително много и изтичах в банята, където обаче получих гърч и паднах на пода, разбивайки си главата. Не можех да се изправя.

Тогава в банята влетя и приятелят ми, който също беше целият в кръв. Когато ме видя на земята, кървяща отвсякъде, изпадна в паника и се чудеше какво да прави. През това време в банята влетя и съквартирантът ми от другата стая, с който си делим банята.

Почти никога не бяхме комуникирали и единствено използвахме обща баня. Както и да е, той влезе, прекрачи над мен и започна да пикае… През това време приятелят ми повръщаше във ваната, а аз продължавах да лежа безпомощно.

Накрая всички се оправихме… Наложи се университетските чистачи на биологични материали да влязат и да почистят всичко. Слухът се разпространи доста бързо и имах странна слава до завършването си.

Оригиналната статия: Най-неприятната случка в живота миSexnovini.com.

Прочети цялата