България Север, Общество

“На чаша усмивка”

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

Работна среща между екипите на всички социални услуги и специализирани институции на територията на община Габрово, под надслов „На чаша усмивка” се проведе в двора на Дневния център за възрастни с увреждания в Габрово, информираха от пресслужбата на Общината.

Идеята на работната среща бе екипите на социалните услуги да прекарат известно време заедно, да споделят срещани трудности, предизвикателства и успехи, както и да планират бъдещи съвместни мероприятия и инициативи.

В тази връзка ръководителите на услугите имаха възможност да запознаят присъстващите с реализираните дейности, постигнати успехи, както и с предстоящите събития в рамките на съответната социална услуга. Представяни бяха и нови колеги, ангажирани в социалната сфера.

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за реализирането на съвместни мероприятия, изпълнението на различни дейности. Също така специалистите от услугите имаха възможността да споделят конкретни трудности, срещани в пряката работа с потребителите и да получат подкрепата на външни за услугата експерти.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Прочети цялата