База Данни Картини

Арестуваха мъж от Панагюрище, качвал детско порно в мрежата

арест2

Прокуратурата в Панагюрище разследва мъж за разпространение на детско порно. М. Г. е обвинен в това, че е качвал в интернет порнографски снимки с малолетни момичета.

Мъжът е снимал сам как девойките правят секс, като ги уверявал, че актовите снимки и клипчета ще бъдат за лично ползване. След период от време обаче част от неприличните снимки били качени в интернет. Близки до девойките ги информирали за кадрите в интернет и малолетните секс актриси подали оплакване в полицията.

При разследването на случая се оказало, че или младият мъж не е особено грамотен в областта на компютрите, или пък не е много предпазлив. Полицаите стигнали до компютъра му само по неговия IP адрес.

Вчера в Районния съд на Панагюрище стартира делото срещу разпространителя на порно с малолетни. В съдебната зала мъжът заявил, че не разбира обвиненията срещу него. Все пак мъжът е признал за връзките си с част от децата. Другите малолетни момичета обвиняемият отрича да е снимал.

С. М. – едно от потърпевшите момичета е внесло граждански иск за 25 хиляди лева обезщетение срещу разпространителя на порно.

Заради допуснати неточности в обвинителния акт съдът в Панагюрище отложи делото. Искът на засегнатата девойка също е отхвърлен, като мотивите на съда са, че това ще затрудни като цяло хода на процеса.

Малолетната С. М. може да съди познатия си “фотограф” след края на наказателното дело.

Арестуваха мъж от Панагюрище, качвал детско порно в мрежата

Прочети цялата