База Данни Картини

Адриана Лима е изгубила девствеността си на 27, а Вие?

Адриана Лима

Адриана Лима

На колко години е редно да изгубя девствеността си, не ми ли е прекалено рано/късно и подобни въпроси са винаги актуални. В Интернет е пълно с форуми и мнения по въпроса.

Учудващо е как за едни определена възраст е прекалено късна за секс, а за други – прекалено ранна. Докато във форумите се обсъжда как 17-годишните девственици най-вероятно ще умрат сами, тъй като са закъснели прекалено много, то се оказва, че едни от най-големите секссимволи на планетата са чакали подходящия човек и подходящия момент доста дълго време.

Манекенката Адриана Лима например е дочакала до 27-годишна възраст, за да изгуби невинността си. Според Лима сексът е за след брака и мъжете трябва да се съобразяват с решението й.

Ще си помислите, че за жените е нормално да страдат от предразсъдъци за секса, подтикнати от мнението на обществото, религията или други фактори. Но и световни знаменитости от мъжки пол също са изчакали доста време преди да се насладят на по-особена интимност с някого. Като Енрике Иглесиас, например.

Той е дочакал до 25-годишна възраст. Иглесиас обяснява, че повечето му приятели са платили на проститутки за първия си секс и той не е искал да постъпва по същия начин, заради което е решил, че трябва да изчака да срещне правилното момиче.

Актрисата Лиса Кудроу е изчакала до 31-годишна възраст, за да прави секс с първия си съпруг. Тя твърди, че девствеността й е била награда за най-подходящия човек и не съжалява за това.

В същото време една от най-обсъжданите теми в тийнейджърските форуми е кога е подходящо младежите да изгубят девствеността си. Най-често срещаното число е 15 години, като веднага след това по популярност се нареждат възрастите 14, 16 и нагоре. Преобладаващото мнозинство момчета и момичета са започнали да водят сексуален живот под 16-годишна възраст.

От друга страна според цитат под анкета във форум за майки на тема: „На колко години изгубихте девствеността си?“ има мнение: „Ако после го пуснем в някой тийнейджърски форум, ще си помислят, че мнозинството от нас са живели навремето в манастир.“

А Вие на колко смятате, че е подходящата възраст да изгубите девствеността си?

Оригиналната статия: Адриана Лима е изгубила девствеността си на 27, а Вие?Sexnovini.com.

Прочети цялата