База Данни Картини

Сексуални гаври и тормоз над затворници във варненския затвор

затворници

Съучастници в групата на Николай Тошев – Чирпанския получиха нови присъди докато излежаваха старите си във варненските затвор.

Този път мъжете са осъдени за сексуална гавра над затворник. Според неофициална информация, участници в нападението са Петър Благоев – Петрето, Диян Михалев – Бузито и Мартин Тодоров.

Тримата са обвинени в насилие над затворника Митко Божанов и са осъдени отново преди да са излежали предишните си присъди. Според обвинението, те са блудствали с Божанов и магистратите отредиха да прекарат по още три години в затвора.

Инцидентът се случили в килията на жертвата в затвора във Варна. През 2008 година той бил осъден да изтърпи 6-месечно наказание за кражби, но успял да избяга. През 2009 година, мъжът е заловен и отново е настанен в затвора, където започва и тормозът над него.

В килията, в която бил настанен, известна като „наказателна килия“ за проблемни затворници, бил и Мартин Тодоров. Според информацията, той започнал системния сексуален тормоз над жертвата. Според разказа на пострадалия, след като групата на Чирпанския е задържана, той е преместен в килията на Петър Благоев – Петрето, където му е нанесен сериозен побой.

Според материалите по делото, затворникът е преживял бой, продължил няколко дни, в който са му нанасяни удари в ребрата, бъбреците, главата и гърдите. Според Божанов, след това започнал и сексуалният тормоз над него.

Той бил насилван с дръжката на метлата в килията, след което бил принуден да прави орална любов на съкилийниците си, а после те уринирали в устата му. Пострадалият твърди, че всичко е заснето с мобилен телефонна затворниците.

Божанов твърди, че както останалите затворници, така и надзирателите се страхували от групата на Чирпанския и затова никой не предприел никакви действия, въпреки че всички знаели какво му причиняват.

Само един затворник е посмял да даде показания в хода на разследването, но по време на делото в Районния съд във Варна, свидетелят забравил всичките си показания, потвърждаващи гаврата.

Припомняме, че преди време Crimes.bg публикува материал за това какво се случва в психиатричното отделение в Софийския затвор. Можете да го гледате тук.

Материалът е публикуван в секция “Криминални новини”

 

Сексуални гаври и тормоз над затворници във варненския затвор

Прочети цялата