База Данни Картини

Явлението „сексуален джихад“ в арабския свят

arabian woman

arabian woman

Явлението „сексуален джихад“ се радва на голяма популярност в арабския свят. Млади тунизийки заминават за Сирия, за да го упражняват.

Те вярват, че по този начин помагат на бойците да победят в битката. Момичетата се връщат вкъщи бременни и с много болести, предавани по полов път заради съвкуплението с множество ислямисти.

Те обикалят между бойците и правят секс с между 20 и 100 мъже по време на сексуалния джихад, който на арабски е назован “jihad-al-nikah”.

До момента не е ясен броят на момичетата, занимаващи се с кампанията, но до април най-малко 13 момичета от Тунис са се върнали от Сирия, след като са изпълнили дълга си към Аллах.

Шейх Отман Батих, бивш мюфтия на Тунис открито се обяви против сексуалния джихад, заклеймявайки го като проституция. По-късно той беше освободен от поста си. Според него “jihad-al-nikah” е „морална образователна корупция“.

Според други проповедници обаче, този вид джихад е легитимна форма на свещената война срещу неверниците.

Пикът на сексуалния джихад настъпва преди няколко месеца в Сирия, позволявайки на ислямистите да имат сексуални контакти с жени, които не са им съпруги, при сключване на няколкочасови договори.

Благодарение на временния характер на документа, дори жените имат право да правят секс с много мъже на ден, без да имат сключен брак с тях. Мустафа Бин Омар, шеф на сигурността и обществения ред в Тунис твърди, че клон на „Ал Кайда“ – Ансар Шериат, предоставя малолетни момичета с прикрити лица за секс с бунтовниците.

Оригиналната статия: Явлението „сексуален джихад“ в арабския святSexnovini.com.

Прочети цялата