База Данни Картини

Митовете за сексуалността на жените

1

1

Повечето хора, без значение дали мъже или жени, си мислят, че знаят всичко за секса, след като са започнали да водят полов живот. Всъщност сексуалното образование трябва да започне преди първия път и да продължи много време след това. Твърди се, че дамите съзряват сексуално все повече и повече с годините. Въпреки това все още има много митове за женската сексуалност, в които вярват не само мъжете, но и самите дами. Така че, ако искате да разберете къде е истината за секса и жената, вижте кои са най-разпространените митове за женската сексуалност:

Повечето жени изпитват оргазъм от вагинална стимулация. Може би този мит продължава да съществува, тъй като на всички дами им се иска това да е истина или защото прекалено много мъже биват мамени в леглото с фалшиви оргазми. Няма значение какво е обяснението, факт е, че много експерти и проучвания са установили нещо съвсем различно.

Според данните около 70% от жените не изпитват оргазъм по време на вагинално проникване, без да има допълнителна клиторна стимулация. Очевидно това противоречи на всички секс сцени от филмите и може би на много мъжки мнения.

Оралният или аналният секс не се броят за изневяра. Интересно е, че в обществото сякаш съществува „йерархия“ на сексуалното поведение. Например, много хора не смятат оралния или аналния секс за „истински“, макар че дори в самото им название присъства думата „секс“. Казано с други думи: ако правите орална любов на някой мъж/жена, това се счита за изневяра, в случай, че сте обвързани. Всички форми на секс, са секс.

Оригиналната статия: Митовете за сексуалността на женитеSexnovini.com.

Прочети цялата