База Данни Картини

Коко Динев съди Веселин Марешки

Crimes.bg

Бизнесменът и собственик на футболен клуб Локомотив (Пловдив) Коко Динев отвърна на Веселин Марешки, който заяви, че сумата от 1 милион лева, които е изплатил за изграждане на трибуна „Бесика“ е била дадена за погазяване на стари задължения на футболния клуб, основно разходи за забавления на Коко Динев.

Веселин Марешки обяви, че Динев пиел за сметка на футболния клуб, която после той заплащал.

Динев от своя страна вече се е консултирал с адвоката си и смята да съди Динев за клевета. Сайтът на футболен клуб Локомотив излезе с декларация, според която Марешки цели да орони престижа на клуба. В съобщението се казва следното:

„Привърженици на Локомотив (Пд), любимият ни отбор отново е там, където му е мястото – сред лидерите на „А” група. Въпреки проблемите преди старта на сезона ръководство, треньори, футболисти и фенове направихме така, че Пловдив да е отново горд със своя Локомотив.

Явно обаче възходът на Локомотив (Пд) дразни някои хора и затова в последните дни зачестиха подмолните удари срещу клуба. Последният такъв бяха спекулациите на г-н Веселин Марешки в ефира та btv.

ПФК Локомотив Пловдив категорично отрича неверните твърдения на г-н Марешки, които целят само и единствено омаскаряване на Локомотив (Пд).

Благодетелят на клуба г-н Динев отказва да влезе в дебат по темата, която отдавна е приключена за него. Той обаче държи на собственото си и клубно достойнство. Заради това неговите адвокати вече са предприели действия за завеждане на дело срещу Веселин Марешки по повод изречените от него думи.

След като г-н Марешки не изпълнява ангажимента си за построяването на Трибуна Бесика, който той пое пред привържениците на Локомотив Пловдив, г-н Динев и екипът му обмислят кампания, която да помогне за изграждането на Трибуна Бесика. Подробности за нея феновете ще научат в най-скоро време.“

Материалът е публикуван в секция “Криминални новини”

Коко Динев съди Веселин Марешки

Прочети цялата